Denní menu 18. 1. - 22. 1. 2021
Na Purkyňce
Pondělí: Pórková polévka s vejcem
A. Grilovaná krkovička marinovaná v pivním sladu, cibulovo-žampionové ragú, bramborové rösti 129,-
B. Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže 129,-
C. Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka 127,-
Úterý: Tomatový krém se zakysanou smetanou a bazalkou
A. Vepřová kotleta zapečená ve smetanových bramborách, míchaný zeleninový salátek 129,-
B. Krůtí flamendr zdobený čerstvým křenem, bramboráčky 129,-
C. Špagety carbonara 119,-
Středa: Slepičí vývar s masem a nudlemi
A. Kuřecí Cordon bleu, šťouchané brambory s cibulkou 135,-
B. Segedínský guláš z vepřové plece, houskový knedlík 127,-
C. Lososový burger s mozzarelou a bazalkovou majonézou, mix hranolek
(bramborové a batátové) 149,-
Čtvrtek: Valašská kyselica
A. Sekané hovězí biftečky, pepřová omáčka, americké brambory 135,-
B. Pečené kachní stehno, červené zelí s jablky, houskový a bramborový knedlík 149,-
C. Caesar salát s grilovaným kuřecím masem 127,-
Pátek: Francouzská cibulačka se sýrovým toustem
A. Uzená vepřová žebírka ve whisky marinádě, nakládaná zelenina, hořčice, jablečný křen 159,-
B. Svíčková na smetaně s brusinkami, karlovarský knedlík 135,-
C. Kuře á la cacciatore, bramborová kaše 127,-
D. Domácí jablková žemlovka z vánočky, vanilková omáčka 119,-
Akce: [ Tisk ]